Acasă Actualitate O zi la viitorul Muzeu al Apei Aquatim

O zi la viitorul Muzeu al Apei Aquatim

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă a fost o zi minunată la viitorul Muzeu al Apei al Aquatim! Expoziția de arhitectură dedicată stilului Art Nouveau mai poate fi admirată încă 4 sâmbete, până în 12 noiembrie.

Bonus pentru vizitatori va fi deschisă clădirea fântânilor, cu forma ei inedită (curioșii vor putea afla și povestea care i-a adus denumirea de OZN). Muzeul Apei va fi finalizat la începutul anului viitor, atunci când vor putea fi admirate toate corpurile de clădire care îl compun și când în pavilionul nou se vor organiza evenimente culturale.

Loredana Leordean a explicat: ”Ne-am bucurat alături de vizitatori de lumina blândă de toamnă și ne-am încărcat bateriile pentru o săptămână întreagă: O vizitatoare s-a reîntors după ce a fost și sâmbăta trecută, pentru că i-a plăcut foarte mult locul și a simțit o energie pozitivă. Am avut din nou alături vecinii din zonă, care ne-au spus că ei văd Uzina 1 ca pe un parc, pe care până acum îl puteau admira doar de peste gard.

Ne-au vizitat doi bunici simpatici, cu nepoțeii (copilași curioși și energici, care au apreciat la maxim experiența în „ozn”). Au venit oameni la sugestia prietenilor sau rudelor care au vizitat muzeul sâmbetele trecute și și-au încurajat cunoscuții să vină și ei.

Le mulțumim cu căldură celor care ne recomandă, la fel cum le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat deja! Vă așteptăm din nou sâmbăta viitoare, în 22 octombrie, între orele 12 – 17!” – îndeamnă Loredana Leordean.

 

Comentarii

comentarii