Acasă Actualitate „O zi pentru caritate 2017”, în memoria regretatului pastor Petru Dugulescu

„O zi pentru caritate 2017”, în memoria regretatului pastor Petru Dugulescu

1934
DISTRIBUIȚI

Asociaţia „Isus, Speranţa României” Timişoara va organiza „O zi pentru caritate 2017”, în memoria regretatului pastor Petru Dugulescu, sâmbătă 18 noiembrie, la Valery 4 Timişoara.

“Vom sărbători o seară de neuitat onorând memoria fondatorului nostru, pastorul Petru Dugulescu, cu dorinţa şi viziunea de a continua implicarea caritabilă pentru oamenii aflaţi în nevoi”, este mesajul Ligiei Dugulescu, preşedintele asociaţiei. Evenimentul va fi un prilej pentru prezentarea proiectelor sociale şi de strângere de fonduri pentru susţinerea lor. Unul dintre acestea este Casa “Fraţii lui Onisim”, unde locuiesc şi sunt îngrijiţi zeci de copii şi tineri adunaţi de pe străzi. Asociaţia Isus Speranţa României oferă hrană pentru alte sute de persoane aflate într-o situaţie socială critică. O masă caldă este oferită şi pentru  oamenii străzii, în fiecare sâmbătă. Pe la Casa Fraţii lui Onisim, de pe strada Dorobanţilor Timişoara, timp de peste 20 de ani, au trecut sute de copii. Mulţi dintre ei au fost luaţi de pe străzi, ajutaţi să facă şcoală şi să îşi găsească un loc de muncă, iar acum au casă şi familie.
Ideea organizării O zi pentru caritate a aparţinut Ligiei Dugulescu, fiica regretatului pastor Petru Dugulescu. 18 noiembrie este ziua de naştere a pastorului Dugulescu, fondatorul asociaţiei şi al Bisericii Eclesia. „Această zi este un remember. Dacă timp de 365 de zile putem să facem ce vrem, măcar o zi să ne gândim la cel aflat în nevoie, care are mai puţin şi are nevoie de o mână de ajutor. Pentru noi poate nu înseamnă mult, dar pentru ei înseamnă enorm”, îndeamnă organizatorii. În cadrul programului vor avea loc o licitaţie şi o tombolă cu premii speciale.

 

Comentarii

comentarii