Acasă Actualitate Oameni ai străzii adăpostiți în spatele blocurilor de pe strada Popa Șapcă....

Oameni ai străzii adăpostiți în spatele blocurilor de pe strada Popa Șapcă. Ce a făcut Poliția Locală Timișoara?

919
DISTRIBUIȚI

Anotimpul cald i-a atras pe mulți oameni fără adăpost să își improvizeze locuințe la adăpostul parcurilor sau a locurilor cu arbuști și verdeață, din spatele blocurilor din Timișoara sau pe terenurilor virane de la marginea orașului.

Astfel, o cetățeancă din cartierul Tipografilor i-a fotografiat, luni 7 septembrie, pe mai mulți oameni fără adăpost care și-au făcut un culcuș, în spatele blocurilor, de pe strada Popa Șapcă nr. 31. Doamna i-a descoperit dimineață când s-a trezit și s-a uitat pe fereastră afară. I-a fotografiat și ne-a trimis la redacție pozele să scriem de subiect.

Doamna a informat și Poliția Locală Timișoara despre acest caz, care imediat a intervenit. Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au format un echipaj și au mers la fața locului pentru a verifica cele transmise. Din păcate nu a mai fost descoperită nicio persoană fără adăpost la adresa specificată, dar polițiștii au făcut o verificare amănunțită și au făcut și fotografii. De asemenea, a fost întocmită și o adresă către primărie să igienizeze acel loc.

Polițiștii locali au mai transmis că numai anul trecut au identificat și luat măsurile legate în cazul a 90 de adăposturi improvizate depistate în cadrul patrulărilor sau sesizate de cetățeni pe raza municipiului Timișoara.

Poliția Locală reamintește că timișorenii pot sesiza astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție.

Comentarii

comentarii