Acasă Eveniment Oamenii străzii au provocat un nou incendiu în Gara de Nord ...

Oamenii străzii au provocat un nou incendiu în Gara de Nord – FOTO

467
DISTRIBUIȚI

incendiu fgara de nordPompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat au intervenit, luni după-amiază, timp de aproape două ore, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un vagon de călători dezafectat din Gara de Nord din Timişoara, acesta fiind provocat, din primele cercetări, de oameni ai străzii. {vsig}galerie/incendiuvagon{/vsig}
Nici o persoană nu a fost rănită, dar vagonul de călători dezafectat a fost distrus în proporţie de 80 la sută, fiind nevoie de oprirea curentului în zonă înainte de stingerea flăcărilor deoarece exista pericolul de electrocutare. Incendiul nu a afectat mersul trenurilor din Timişoara, deşi a avut loc la zeci de metri de peroanele Gării de Nord, dar pe o linie necirculată.
Intervenţia pompierilor a durat circa două ore, iar aceştia susţin că focul ar fi fost cauzat, din primele cercetări, de oamenii străzii, care se adăpostesc acolo. Acesta este cel de-al treilea incendiu din 2010 înregistrat la vagoane dezafectate din Gara de Nord din Timişoara, incidentele fiind provocate de fiecare dată de oamenii străzii.

Comentarii

comentarii