Acasă Actualitate OameniiDeLaProfi au poposit cu daruri de Crăciun la seniorii Centrului de zi...

OameniiDeLaProfi au poposit cu daruri de Crăciun la seniorii Centrului de zi Dar din Dar Varlaam Almăjanu

DISTRIBUIȚI

În cadrul Centrului de zi ”Dar din Dar Varlaam Almăjanu”, OameniiDeLaProfi au pus suflet în comunitatea Partoșului, poposind în mijlocul seniorilor, cu prilejul apropierii Crăciunului.

S-au adunat laolaltă oameni care prin munca lor, contribuie la bunul mers a companiei Profi precum și bunici, beneficiari ai Centrului, dar și copii.

Oaspeții au fost colindați de copiii de la Școala Anghel Saligny din Banloc.

După masa de prânz s-au desfășurat ateliere de lucru: Atelier de prăjituri, Atelier de cusut, Atelier de confecționat obiecte de Crăciun.

În cadrul Atelierului de prăjituri, cel mai iubit de copii, s-a pregătit turtă dulce, fursecuri și Rafaello, spre deliciul celor mici si a celor mari.

Toată această atmosferă de voioșie și voie bună a fost acompaniată de chitara domnului Daniel Julean si de vocea inconfundabila a sopranei Maria Nicoleta Brola, iar la sfârșit cu toții am cântat colinde.

La finalul atelierelor de lucru s-a mers în Mănăstirea Sfântul Iosif cel Nou și s-a împodobit bradul din biserica mare.

Programul extrem de frumos și plin de bucurie s-a încheiat odată cu lăsarea serii.

”Le vom rămâne mereu recunoscători #OamenilorDeLaProfi, pentru tot sprijinul oferit pentru a putea merge mai departe cu povestea noastră.

La finalul evenimentelor care ne-au încântat inima și ne-au bucurat sufletul ne pregătim să așteptăm cuminți și cu emoție, Nașterea Pruncului Sfânt!” – este mesajul reprezentanților Centrului de zi Dar din Dar Varlaam Almăjanu.

Comentarii

comentarii