Acasă Eveniment Oase umane şi îmbrăcăminte, găsite pe un câmp din judeţul Arad

Oase umane şi îmbrăcăminte, găsite pe un câmp din judeţul Arad

386
DISTRIBUIȚI

Mai multe oase umane şi elemente de îmbrăcăminte au fost găsite pe un câmp din judeţul Arad, iar autorităţile cred că acestea ar putea să fie rămăşiţe din cadavrul unei femei care a fost dată dispărută în urmă cu un an. Osemintele au fost găsite marţi seară, de un cioban care se întorcea spre casă, pe un câmp de lângă localitatea arădeană Cermei, bărbatul chemând la faţa locului autorităţile. 

Poliţiştii care au preluat cazul au descoperit lângă oseminte şi elemente de îmbrăcăminte şi bănuiesc că este vorba de o femeie care a dispărut în vara anului trecut. 

"Bărbatul a găsit fragmente din osemintele unui cadavru şi articole de îmbrăcăminte. Urmare a investigaţiilor, poliţiştii nu exclud posibilitatea ca aceste oseminte să aparţină unei femei în vârstă de 86 de ani, dispărută de la domiciliu, din comuna Cermei, în vara anului trecut", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad. Osemintele şi elementele de îmbrăcăminte au fost ridicate şi trimise la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea expertizării.
Sursa: Mediafax

Comentarii

comentarii