Acasă Administraţie OCPI Timiș anunță înregistrarea proprietăților din Margina, Topolovățu Mare, Denta, Moravița și...

OCPI Timiș anunță înregistrarea proprietăților din Margina, Topolovățu Mare, Denta, Moravița și Coșteiu

500
DISTRIBUIȚI

OCPI Timiș atenționează că Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), instituție aflată în coordonarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), a inițiat o procedura de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 24 de unități administrativ-teritoriale (UAT) din șase județe.

Printre acestea se numără și cinci comune din județul Timiș. Lucrările de cadastru general sunt finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Achizițiile se desfășoară pe loturi, fiecare UAT reprezentând un lot. Suprafață totală estimată a celor 24 de comune împărțite în 24 de loturi este de 195.870 de hectare.

Valoarea totală estimată este de 25.658.970 de lei fără TVA, iar finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.

Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale pentru fiecare lot pentru o perioada de 24 de luni.

Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), cu nr. 2019/S 126-308626, astfel încât la procedura poate avea acces orice operator din țară sau din străinătate care îndeplinește cerințele solicitate de ANCPI.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 19.08.2019.

Cele cinci UAT-uri din județul Timiș pentru care a fost demarată procedura de atribuire sunt Margina, Topolovățu Mare, Denta, Moravița și Coșteiu. Suprafață totală estimată a celor cinci comune este de 37.132 de hectare, iar valoarea totală estimată a lucrărilor de cadastru general este de 4.864.292 de lei fără TVA – a informat OCPI Timiș.

Comentarii

comentarii