Acasă Eveniment Şoferii din Timişoara au fost îndemnaţi să respecte regulile de circulaţie şi...

Şoferii din Timişoara au fost îndemnaţi să respecte regulile de circulaţie şi să fie politicoşi

249
DISTRIBUIȚI

Vineri, 10 august, membrii Clubului Rotary Cetate Timişoara, împreună cu agenţii de la Poliţia Rutieră Timiş, au oprit şoferii în trafic şi i-au îndemnat să respecte trei reguli fundamentale de circulaţie, pentru a evita accidentele rutiere, şi să fie politicoşi.

 

1. Asiguraţi-vă temeinic înainte de a pătrunde într-o intersecţie şi acordaţi prioritate de trecere participanţilor la trafic care au acest drept.

2. Adaptaţi viteza la condiţiile meteo, de drum, de trafic, având în vedere că viteza diminuează capacitatea de a observa obiectele şi detaliile.

3. Respectaţi regulile privind efectuarea depăşirii – manifestaţi prudenţă la volan.

„10 august este declarată ziua fără accidente rutiere. Sperăm ca prin îndemnurile agenţilor de poliţie şoferii să respecte regulile de circulaţie în trafic şi să nu mai înregistrăm accidente rutiere”, a declarat Petru Rumega, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

„Rotary Cetate are un parteneriat încheiat de peste un an cu Poliţia Rutieră. Ziua de astăzi este pentru conştientizarea şoferilor pentru a respecta regulile de circulaţie, în scopul reducerii numărului accidentelor şi în special de a atrage atenţia privind respectarea politeţei rutiere”, a spus Horaţiu Rada, preşedintele Clubului Rotary Cetate Timişoara.

Comentarii

comentarii