Acasă Economic Ofertă specială: 8 zile de croazieră pe Marea Mediterană

Ofertă specială: 8 zile de croazieră pe Marea Mediterană

421
DISTRIBUIȚI

MSC SplendidaÎn timp de majoritatea agenţiilor de turism din Timişoara promovează şi anul acesta oferte „clasice” de vacanţă, Ultra All Inclusive Tour are o ofertă incredibilă: o Croazieră de 8 zile având următorul  itinerar: Geneva – Napoli –  Palermo – Tunisia – Palma de Mallorca – Barcelona – Marsilia – Geneva. Oferta este specială şi din cauza preţului de neimaginat… doar 488 de euro de persoană.
Croaziera poate fi făcută cu două dintre navele amiral ale flotei turistice din Mediterana: MSC Fantasia şi MSC Splendida. MSC Fantasia a fost lansat la apa în 18 decembrie 2008 şi este cel mai mare vas de croaziera deţinut de o linie europeana. MSC Fantasia are 27.000 mp de locuri publice, 5 restaurante, 4 piscine, 12 piscine cu hidro-masaj, cafenele, magazine, loc special destinat copiilor, un simulator de Formula 1 si un cinema interactiv 4D.MSC Fantasia MSC Splendida este o navă de croazieră unde ultimele inovaţii tehnologice se îmbină în mod armonios cu confortul excepţional. Futurist, dar păstrând stilul şi eleganţa italiană, MSC Splendida oferă un serviciu de 5 stele în cadrul MSC Yacht Club, o zonă exclusivistă cu 99 suite-uri şi serviciile unui valet puse la dispoziţie 24 de ore.  Pentru relaxare, oaspeţii pot opta pentru MSC Aurea Spa. Saună, baie turcească, solar, sală de relaxare, thalasoterapie, sală de masaj, whirlpool – oaspeţii se pot bucura de toate facilităţile într-o atmosferă relaxantă şi luxoasă.
Oferta agenţiei Ultra All Inclusive Tour poate fi găsită la sediul firmei din Timişoara, Str. F. Mercy nr.4, tel/fax: 0256/436.830, mobil: 0722 253 115, e-mail: ultrainclusivetour@yahoo.com.

Comentarii

comentarii