Acasă Actualitate Oferte de produse şi servicii pentru educaţia şi îngrijirea copiilor

Oferte de produse şi servicii pentru educaţia şi îngrijirea copiilor

DISTRIBUIȚI

La Iulius Mall Timişoara
În perioada 29-31 mai, Atu Advertising şi Asociaţia Şcoala Mamei Junior organizează, la Iulius Mall Timişoara “Brands in Child Care”, primul eveniment de profil din Zona de Vest a ţării care îşi propune să prezinte oferte de produse şi servicii destinate îngrijirii şi educaţiei copiilor. 
Pe lângă ofertele expozanţilor şi activităţile de divertisment pentru copii,
“Brands in Child Care” vă propune o întâlnire cu dr. Ana Culcer, medic pediatru-neonatolog, şeful secţiei de Nou Născuţi din cadrul Spitalului Universitar Bucureşti.
“Un dialog între un specialist în pediatrie, cu o vastă experienţă acumulată de-a lungul unor nenumărate cursuri în S.U.A şi Europa şi mame cu copii de toate vârstele.
Un seminar menit să abordeze un subiect de interes primordial la naştere: alimentaţia naturală, alăptarea şi diversificarea corectă a hranei micuţilor.
Pe lângă prezentarea principalelor probleme care pot apărea în evoluţia unui copil, dr. Culcer îşi ia răgazul de a răspunde concret întrebărilor părinţilor pe diverse probleme întâmpinate de aceştia.
Pe parcursul celor 3 zile expoziţionale, doamna doctor împreună cu colaboratorii dânsei vor fi prezenţi cu materiale informative şi răspunsuri la întrebări pe toate tematicile legate de creşterea şi îngrijirea copilului, punând la dispoziţia părinţilor câteva CD-uri ce includ şi demonstraţii video”, susţin organizatorii.
Detalii privind data şi locaţia evenimentului le veţi putea găsi pe site-ul www.brandsin.ro, după data de 19 mai.

Comentarii

comentarii