Acasă Eveniment Omer Radovancovici, ”Prințul Clisurii”, ridicat de DIICOT fiind acuzat că a sechestrat...

Omer Radovancovici, ”Prințul Clisurii”, ridicat de DIICOT fiind acuzat că a sechestrat și abuzat sexual o minoră de 14 ani, cu handicap mental

DISTRIBUIȚI

Au fost descinderi în forță la casa primăriței din comuna Pojejena din Caraș Severin! Soțul acesteia, cunoscut în zonă drept Prințul Clisurii, fost primar în comună la rândul lui, este acuzat că a racolat o adolescentă de 14 ani cu handicap mental, pe care a dus-o la cabana sa de vânătoare unde a întreținut relații sexuale cu angajații săi.

Potrivit anchetatorilor, Omer Radovandovici ar fi racolat, anul trecut, în luna septembrie, o fată în vârstă de 14 ani, cu handicap mental de gradul 3, pe care a dus-o la cabana sa de vânătoare din comuna Berzasca. Acolo, tânăra era forțată să întrețină raporturi sexuale cu îngrijitorul cabanei și apoi ar fi fost exploatată sexual de acesta. Șase luni ar fi durat calvarul copilei.

DIICOT a descins la cabana de vânătoare a acestuia de la Urda, dar și la Primăria Pojejena și la școala din comună, de unde au ridicat mai multe documente.

În acest caz ar fi implicată și Primăria, condusă chiar de nevasta lui Omer Radovancovici. Instituția ar fi făcut o anchetă socială în care a scris că familia nu știe unde este fata.

În luna octombrie, Omer Radovandovici a fost ridicat tot de DIICOT, însă la vremea respectivă împreună cu amanta sa, amândoi fiind acuzaţi că au corupt-o sexual pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani. Bărbatul a fost lăsat în libertate de Curtea de Apel Timişoara, fără niciun fel de restricţie.

Comentarii

comentarii