Acasă Cultura Omul din cerc, la UMF Timișoara

Omul din cerc, la UMF Timișoara

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează, miercuri, 29 mai 2024, de la ora 19.00, la spectacolul de teatru Omul din cerc, parte din programul acțiuni culturale@UMFT.

Omul din cerc (work in progress) de Matei Vișniec este un spectacol modular care vorbește cu umor și subtilitate despre alienare, singurătate și angoasele omului de azi, dar și despre absurdul care se poate insinua pe nebănuite în viețile noastre.

Coordonarea artistică este semnată de conf. dr. Daniela Șilindean, iar interpretarea este a studenților: Amalia Cîndrea (IT), Paul Mihai Dascălu (RO), Ana-Maria Dumitru (RO), Farah Essetti (TN), Adonis-Petru Hoca (RO), Anna Maria Manolikaki (GR), Anna Reich (DE), Andrei Semen (RO).

Evenimentul este găzduit cu generozitate de Galeria Indecis, în parteneriat cu Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte spațiipentrucomunitate.

Înscrierea se realizează accesând acest link. Persoană de contact, director Program Activități Extracurriculare, conf. dr. Daniela Șilindean: silindean.daniela@umft.ro

 

Comentarii

comentarii