Acasă Cultura One Night Gallery&Rizi – un concept expozițional inovator, la Iulius Gardens Timișoara

One Night Gallery&Rizi – un concept expozițional inovator, la Iulius Gardens Timișoara

385
DISTRIBUIȚI

Timp de trei zile, arta, designul și tehnologia se vor intersecta cu natura din parcul Iulius Gardens Timișoara, într-o expoziție new media art plină de lumină, concepte inedite și experiențe interactive, intitulată One Night Gallery&Rizi.

În perioada 22 -24 octombrie, între orele 18.30 -22.30, expoziția de new media art va aduce în parcul Iulius Gardens, unsprezece instalații de lumină fascinante.

Printre instalațiile expuse se numără: o instalație arhitecturală cinetică, o instalație cu vapori de apă care se joacă prin culoare, o instalație cu lumină care se modifică în funcție de mișcările făcute de vizitatori, o reinterpretate vizuală a focului printr-o construcție arhitecturală, o instalație interactivă care va permite publicului să se joace cu ideea de comuniune a apei cu focul și alte instalații care compun o experiență multisenzorială prin lumină, sunet și mișcare.

Pentru prima dată, Iulius Town Timisoara aduce în inima orașului care în anul 1884 a devenit primul iluminat electric din Europa acest concept expozițional inovator.

 

Comentarii

comentarii