Acasă Cultura Open Press, în COVID, la Muzeul Satului Bănățean cu fotoreporterii din Timișoara

Open Press, în COVID, la Muzeul Satului Bănățean cu fotoreporterii din Timișoara

1060
DISTRIBUIȚI

Muzeul Satului Bănățean a organizat o nouă ediție, în pandemie, a expoziției fotoreporterilor din Timișoara, bineînțeles, fără public și fără autori, tocmai pentru a fi evitat răspândirea SARS-COV2.

”Câteodată muzeul iese în orașul Timișoara, pe care-l aduce apoi, în imagini, la pădurea noastră. Noi nu doar invităm publicul la noi, ci și ieșim în lumea mare, prin astfel de expoziții.

Autorii acestei a cincea ediții de Open Press, care are loc la Muzeul Satului Bănățean Timișoara anual, fără întreruperi, sunt: Dani Amariei, Valentina Saroși, Petre Irimuș, Adrian Pîclișan, Adrian Panduru, Virgil Simonescu, Ilie Sârbu, Gelu Chetrariu și subsemnatul Borco Ilin. Anul acesta am vernisat fără autori, sperăm ca în cursul anului viitor să ne vedem cu toții sănătoși!”, spune Borco Ilin.

Dan Radosav, directorul Muzeului Satului Bănățean, a adăugat: ”Am reușit prin această  expoziție să facem un eveniment de excepție. Anul acesta din motive întemeiată suntem cam singuri la vernisaj, dar nu am renunțat, fiindcă am vrut ca evenimentul să aibă continuitate. E trist că nu avem public, dar prin intermediul internetului ajungem la publicul larg”.

 

Comentarii

comentarii