Acasă Actualitate Operațiunea ”Hăcuirea Timișoarei” continuă. Timișorenii se organizează pe Facebook și cer demiterea...

Operațiunea ”Hăcuirea Timișoarei” continuă. Timișorenii se organizează pe Facebook și cer demiterea primarului – Foto

1886
DISTRIBUIȚI

Primăria a început curăţenia de primăvară cu toaletarea arborilor. Numai că timişorenii care au trecut prin Parcul Catedralei (al Mitropoliei) au fost şocaţi când au văzut că sunt schilodiţi copacii din spatele catedralei, sunt cheliţi şi mulţi puşi la pământ sau lăsaţi fără ramuri.

“Se distruge toată oaza de verdeaţă de pe faleza Begăi”, spun unii, “schilodesc copacii frumoşi în loc să alunge ciorile”, afirmă alţii pe reţelele de socializare.

Cert este că lucrările le fac oamenii primăriei, cei care, potrivit edilului Nicolae Robu, au fost şcoliţi de specialişti de la USAB despre felul în care trebuie să se facă toaletările coroanelor pentru a nu lăsa pădurea /parcurile fără arbori.

Desigur, unii dintre aceşti copaci or fi fiind bătrâni, bolnavi şi neputincioşi, pericole pentru trecători, la furtuni, dar mulţi dintre cei care au trecut pe-acolo şi au văzut trunchiuri doborâte, spun că mare parte dintre copaci erau sănătoşi. 

Revolta timișorenilor este uriașă, deocamdată doar pe rețelele de socializare.

”Următorul copac aflat pe lista scurtă a domnului profesor universitar doctor inginer rector senator Nicolae Robu. Va fi tăiat, deși e sănătos. Singura vină a bietului copac este că adăpostește pe ramurile lui niște cuiburi de cioară”, spune Sorin Simion Meici.

”Da, e inadmisibil tupeul acestor copaci. Cum să reziste ei la furtună, când Iubitul Conducător le-a spus să nu reziste? Jos cu ei!”, spune și Knébli István.

Gabriel Mircea este cel mai hotărât: ”Cu câte semnături din partea locuitorilor este demis primarul? Hai să o facem! Plus că ar trebui organizat un marș de protest în care să fie înfierat în gura mare Mickey Maus asta!”

Comentarii

comentarii