Acasă Actualitate Ora reciclării! RETIM și ADID Timiș au pornit o campanie de educare...

Ora reciclării! RETIM și ADID Timiș au pornit o campanie de educare și conștientizare în școli

DISTRIBUIȚI

Echipa RETIM Ecologic Service și ADID Timiș au pornit o campanie de educare și conștientizare în școlile din județ având ca temă principală reciclarea.

”Ora Reciclării” s-a bucurat de deschiderea pe care proiectul “Educație pentru noua Generație” a avut-o față de activitatea noastră cu și despre colectarea separată, astfel că echipa noastră a fost invitată să discute cu elevii școlii din Boldur, jud. Timiș.

Obiectivul Retim este ca elevii să știe ce și unde se aruncă, care sunt motivele pentru care e important să facem colectarea separată a acestora, dar și informații generale despre tot ce înseamnă procesul de gestionare corectă a lor.

Angajații Retim au explicat prin materiale interactive cât de simplu este să colectezi separat, ce consecințe sunt dacă depunem deșeurile în amestec, cât de important e gestul fiecăruia de a respecta câteva reguli clare pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

“Apreciem deschiderea cadrelor didactice și dorința elevilor pentru acumularea de informații despre gestionarea corectă a deșeurilor și vom continua să aducem în rândul cât mai multor elevi și profesori aceste lecții atât de valoroase pentru noi și pentru mediu”, este mesajul Retim.

Comentarii

comentarii