Acasă Economic Orange a inaugurat primul Orange Store în Iulius Mall Timişoara

Orange a inaugurat primul Orange Store în Iulius Mall Timişoara

695
DISTRIBUIȚI

Orange România a inaugurat luni, 22 martie, un magazin în regim de franciză în incinta Iulius Mall, fiind primul Orange Store deschis într-un mall din Timişoara.
Orange store este amplasat în stand P33 şi este deschis de luni până duminică, între orele 10.00 -22.00.
Cu ocazia deschiderii noului Orange store, clienţii care vor achiziţiona fie un abonament de voce, fie un abonament de date sau o opţiune de internet pentru telefonul mobil, în perioada 22 martie – 18 aprilie, au posibilitatea să câştige săptămânal, prin tragere la sorţi, câte un telefon LG KM900.
Noul magazin îşi propune să răspundă exigenţelor clienţilor săi cu produse şi servicii de înaltă calitate, cu angajaţi bine pregătiţi, care pot ajuta clienţii în alegerea celor mai bune soluţii în funcţie de necesităţile lor. Orange Store îşi întâmpină vizitatorii cu un design modern, conceput special pentru desfăşurarea eficientă a activităţilor de vânzare şi asistenţă a clienţilor.
În cadrul magazinului cu o suprafaţă totală de 30 de metri pătraţi, clienţii Orange au posibilitatea să încerce telefoanele preferate într-o zonă special amenajată şi să testeze serviciile de date mobile prin intermediul laptopurilor conectate permanent la internet.
„Suntem încântaţi să anunţăm o nouă investiţie în Timişoara – inaugurarea noului Orange store, al şaselea magazin în sistem de franciză din oraş. Antreprenorii locali se vor putea baza pe expertiza şi instrumentele oferite de Orange pentru oferi clienţilor care intră în magazin cea mai plăcută experienţă de cumpărare” a declarat Ludovic Polya, Retail Operations Manager Orange România.
 

Comentarii

comentarii