Acasă Eveniment Ore de foc pentru pompierii din Timișoara, după furtună. TIR-uri răsturnate de...

Ore de foc pentru pompierii din Timișoara, după furtună. TIR-uri răsturnate de vânt și șoferi blocați în cabine

DISTRIBUIȚI

Vântul puternic care a afectat judeţul Timiş, noaptea trecută, a provocat căderea mai multor copaci, decopertări de acoperişuri, dar şi răsturnarea a două TIR-uri. Șoferii au rămas blocați în interior. Ploaia care a căzut a indundat mai multe curți și gospodării.

A fost o noapte lungă pentru pompierii de la toate detașamentele din Timișoara, dar și din județ. Zeci de salvatori cu autospeciale de intervenție și mașini de descarcerare și cu autoscări pentru salvarea de la înălțime au intervenit la numeroase solicitări.

În Calea Șagului, două TIR-uri staționate în zona sensului giratoriu de la intrarea în oraș au fost culcate efectiv de vijelia puternică. Ambii șoferi au rămas blocați în interior și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din cabine.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a anunţat, joi, că echipajele au intervenit în Timişoara pentru degajarea a 25 de copaci, unii căzuţi peste autoturisme, evacuarea apei din 16 subsoluri, gospodării şi curţi inundate, degajarea unui acoperiş luat de vânt de pe o mansardă a unui bloc aflat în construcţie, ridicarea a două autocamioane TIR răsturnate de vânt, cu două persoane blocate în interiorul acestora, fără a se înregistra victime.

Comentarii

comentarii