Acasă Politica Organizaţia de femei a PSD Timiş îşi alege noua conducere

Organizaţia de femei a PSD Timiş îşi alege noua conducere

231
DISTRIBUIȚI
Femeile social-democrate din judeţul Timiş îşi vor alege, sâmbătă, 18 septembrie, cu începere de la ora 11, în cadrul Conferinţei Judeţene a Organizaţiei de Femei a PSD Timiş ce se va desfăşura la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, noua conducere. La conferinţă va participa şi Rowana Plumb, preşedintele la nivel naţional al femeilor social-democrate.

 Va fi ales noul consiliu judeţean, biroul judeţean, dar şi delegatele pentru Conferinţa Naţională a Femeilor Social-Democrate, precum şi canditatele pentru structurile de conducere de la nivel naţional. Sâmbătă, opt candidate se vor lupta pentru a ocupa cele şapte poziţii de vicepreşedinte al organizaţiei, în timp ce pentru funcţia de preşedinte şi secretar general există câte o singură candidată. Emilia Milutinovici va fi, cel mai probabil, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Timiş, în timp ce Gabriela Crăciunescu va ocupa funcţia de secretar general. 
În urmă cu trei luni au demarat adunările generale ale organizaţiilor de femei din toate localităţile timişene unde social-democratele sunt reprezentate. Iar aria de acoperire este una impresionantă, femeile social-democrate având structuri în 94 din cele 99 de localităţi ale Timişului, totalizând un număr de 4.228 de pesediste. 
 

Comentarii

comentarii