Acasă Actualitate Organizația Studenților de la Universitatea de Vest din Timișoara marchează 32 de...

Organizația Studenților de la Universitatea de Vest din Timișoara marchează 32 de ani

DISTRIBUIȚI

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) marchează 32 de ani de la înființare și continuă cu o conferință pe tema „Rolul ONG-urilor în contextul situațiilor de criză”.

OSUT explică: ”De la o pandemie globală la un război care se duce de aproape o lună chiar la graniță cu România, am observat că situațiile extreme continuă să apară, iar ONG-urile sunt datoare să răspundă prompt nevoilor.

Astfel, având atâtea dovezi că oricând ne putem afla în mijlocul unui scenariu tensionat, indiferent de anvergura sa, ar trebui să știm cum să ne păstrăm calmul și să aducem cele mai bune soluții pentru a sprijini comunitatea.

Ne propunem ca la finalul evenimentului de mâine să fim oricând pregătiți pentru gestionarea unei situații de criză cu succes, învățând de la cei care au dat întotdeauna dovadă de o mobilizare impresionată în cadrul celor mai extreme scenarii, alături de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, LOGS, Direcția de asistență socială, Institutul Francez și Federația Inițiativa Timișoara”.

Dacă vrei să participi, în data de 27 martie 2022, ora 15:00, în sala A01 (UVT, parter) trebui să completezi formular: https://form.123formbuilder.com/6123155/form.

 

 

Comentarii

comentarii