Acasă Actualitate Orizont Europa și Comisia Europeană ajung la UV Timișoara

Orizont Europa și Comisia Europeană ajung la UV Timișoara

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM, organizează miercuri, 8 februarie 2023, un atelier de lucru dedicat Clusterului 4 din cadrul programului pentru cercetare și inovare al Comisiei Europene, Orizont Europa.

Evenimentul are ca scop creșterea vizibilității cercetătorilor, atragerea de parteneri pentru crearea de consorții, precum și generarea de idei de proiecte. În acest sens, vor fi derulate sesiuni de lucru dedicate construirii unui profil de cercetare pe portalurile Comisiei Europene și pregătirii participării la evenimente de tip pitching și de brokeraj.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 10 – 14, în incinta Bastionului Maria Theresia din Timișoara, sala Brasileiro, participarea fiind gratuită.

În vederea înscrierii, potențialii participanți sunt invitați să completeze acest formular până cel târziu luni, 6 februarie 2023, ora 16. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: supporttm@e-uvt.ro

Comentarii

comentarii