Acasă Actualitate UPDATE Ostaficiuc vrea piste de biciclete pe drumul de la Dumbrăviţa

UPDATE Ostaficiuc vrea piste de biciclete pe drumul de la Dumbrăviţa

DISTRIBUIȚI

Se face recepţia tehnică pe drumul Timişoara-Maşloc
Se lărgesc ieşirile din oraş

Drumurile Timişului sunt proaste, dar încet-încet, unele încep să se mai refacă. Altele sunt în refacere, iar pentru câteva există proiecte. Proiecte pe care timişenii le-ar dori cât mai repede materializate, pentru a nu-şi mai rupe maşinile în gropile aflate pe drumurile din judeţ. Astăzi se va face o recepţie tehnică pe drumul Timişoara-Maşloc. „L-am rugat pe domnul Mirel, de la Drumuri Judeţene, să repună pe tapet pista pentru biciclete, pentru că vrem să o facem. Am fost pe drum, l-am verificat, arată bine, dar nu este ceea ce vreau. Trebuie adus la un drum modern.
Nu este finalizată zona din sens, florile, semaforizarea trebuie să funcţioneze până mâine (n.r. – astăzi), îmi doresc o pistă de biciclete, cel puţin pe parcursul comunei Dumbrăviţa”, spune Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Până în 30 mai – intersecţia cu centura
Mai e de realizat şi intersecţia cu centura – cei care construiesc centura au promis că până în 30 mai se va rezolva acea problemă cu centura, de intersecţie, după cum spune Ostaficiuc.
„S-au angajat ca până în 30 mai să finalizeze acea porţiune de drum care face, practic, legătura cu centura oraşului. O să vorbim şi cu cei de la Arad, să cuprindă  în lista de investiţii continuarea proiectului până în Lipova”, mai spune preşedintele CJ Timiş.
Ostaficiuc vrea ca în perioada următoare să se realizeze şi intrările în oraş.
De aceea, se va trece la lărgirea lor. „Considerăm că vom face, în această perioadă de un an jumătate, să rezolvăm toate ieşirile din Timişoara. 
La Moşniţa tot nu e rezolvată problema accesului.
Vom lansa de curând licitaţia pentru patru benzi spre Moşniţa, la fel cum vom lansa licitaţia pentru lărgirea drumului spre Giroc. Avem în vedere, în acest an, şi drumul spre Sânandrei”, spune Ostaficiuc.

Comentarii

comentarii