Acasă Actualitate Ouă cu salmonella, vândute în magazine din Hunedoara, Gorj și Caraș-Severin

Ouă cu salmonella, vândute în magazine din Hunedoara, Gorj și Caraș-Severin

DISTRIBUIȚI

Ouă cu salmonella au fost retrase de pe piață în mai multe județe din țară, anunță ANSVSA. Produsele au fost vândute în primele zile din luna martie.

Ca urmare a prezenței unui serotip de salmmonella înalt patogen din fecale de la găinile ouătoare, SC Bocanii SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a unui lot de ouă. Produsele au fost vândute în primele zile din luna martie, în magazine din jdețele Hunedoara, Gorj și Caraș-Severin.

“Vă informăm, ca urmare a prezenței unui serotip de SALLMONELA înalt patogen din fecale de la găinile ouătoare, SC BOCANII SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos:

Motivul rechemării: prezența SALLMONELA ENTERITIDIS în fecale.

Denumire produs: Ouă de găină pentru consum

Origine: România

Lot dată expirare: 28-29-30 / 03 / 2022

Produsele au fost comercializate în data 01-02-03 / 03 / 2022

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus (lot dată expirare: 28-29-30 / 03 / 2022), comercializate în perioada 01-02-03 / 03 / 2022 să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze societăților de unde au fost cumpărate (conform listei atașate) urmând a se restitui contravaloarea în baza bonului fiscal”, se arată în comunicatul ANSVSA.

 

Comentarii

comentarii