Acasă Eveniment Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist de la Cargo, a ajuns la spital...

Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist de la Cargo, a ajuns la spital după un accident de motocicletă

1143
DISTRIBUIȚI

Ovidiu Ioncu “Kempes”, fostul solist al trupei Cargo, a fost implicat, luni, într-un accident rutier. Şoferul unei mașini a întors, fără a se asigura, chiar în fața motocicletei conduse de rocker, iar acesta n-a putut evita impactul.

Ovidiu Ioncu “Kempes” a ajuns la spital după ce i s-au dislocat umărul și cotul, a avut nasul spart şi o mulțime de răni la față. Chiar și casca i s-a spart, la impact. După investigații, medicii i-au pus oasele la loc, l-au pansat și, după două zile de spitalizare, i-au permis să plece acasă.

“A ținut Dumnezeu cu el”, crede Georgiana Dodan, soția cântărețului de 53 de ani, pentru Libertatea.

“Kempes” se gândește serios să meargă sâmbăta asta la Râmnicu Sărat, la evenimentul Moto Bikers Party, la care promisese să cânte, înainte de accidentul de luni.

“Cred că îi face bine psihic. Ce să zic, nu-i un lucru bun nici să stai la pat”, a spus Georgiana Dodan.

Artistul a mai avut un accident, tot cu motorul, în urmă cu 24 de ani, pe când făcea parte din trupa Cargo. A scăpat cu viață ca prin minune după ce a intrat într-un stâlp, pe șoseaua ce leagă Aradul de Timișoara. Atunci, a fost în comă mai mult de o lună și a stat internat aproape jumătate de an în spital, fiind transferat în București! Traumatismul cranian suferit i-a afectat, printre altele, centrul vorbirii, așa că rockerul a trebuit să reînvețe să vorbească și să cânte, dar și să meargă.

Comentarii

comentarii