Acasă National Ovidiu Tender a făcut pre-infarct înainte de pronunţarea verdictului în dosarul CAROM

Ovidiu Tender a făcut pre-infarct înainte de pronunţarea verdictului în dosarul CAROM

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Ovidiu Tender nu s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti pentru a-si sustine ultimul cuvant in dosarul CAROM. Potrivit avocaților săi, Ovidiu Tender a suferit un pre-infarct și este internat în Spitalul AKH din Viena.

Ovidiu Tender era asteptat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, sa dea o declaratie in dosarul RAFO Onesti in care este acuzat de inselaciune, dosar care se judeca de 8 ani.
Avocatii omului de afaceri au sustinut ca magnatul a suferit un pre-infarct si s-a internat la Spitalul AKH din Viena, spital unde a mai fost internat anterior, din cauza suferintelor cardiace. Avocaţii lui Tender au depus mai multe documente medicale si au cerut amanarea procesului. Mai mult, un alt inculpat, Marin Badea, a ramas fara avocat in ultima clipa, aparatorul sau trimitand un fax la Tribunal in care arata ca se afla la Craiova, cu un alt proces. In mod inexplicabil, nici avocatul din oficiu nu a raspuns. In aceste conditii, avocatul ales de Badea a fost amendat cu 5.000 de lei, iar urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 28 octombrie.
Ovidiu Tender a fost trimis in judecata in dosarul RAFO, fiind acuzat de inselaciune si savarsirea mai multor infractiuni economice. In acelasi dosar mai sunt judecati Marian Alexandru Iancu, Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Gaurean, Bogdan Salajan si turcul Basaran Kadri Mazhar. Primul termen a avut loc in 4 septembrie 2006, dar amanarile s-au tinut lant. La un moment dat dosarul a fost retrimis la DIICOT pentru refacerea urmaririi penale.

Comentarii

comentarii