Acasă Eveniment Paisprezece cetăţeni din Afganistan şi Pakistan depistaţi de poliţiştii de frontieră ascunşi...

Paisprezece cetăţeni din Afganistan şi Pakistan depistaţi de poliţiştii de frontieră ascunşi în trei automarfare

781
DISTRIBUIȚI

Paisprezece cetăţeni din Afganistan şi Pakistan au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni ascunşi în trei automarfare, încercând să treacă în Ungaria. 

”În data de 12.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a trei automarfare conduse de doi cetăţeni turci şi un bulgar, care transportau anvelope, ţevi metalice şi ceramică pentru societăţi din Norvegia, Olanda şi Germania. Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentului de marfă, au fost descoperiţi, în total, ascunşi printre marfa transportată, paisprezece cetăţeni străini”, anunţă ÂPoliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

 

Comentarii

comentarii