Acasă Sport Palmaresul lui Poli a fost cumpărat cu 50.000 de euro?

Palmaresul lui Poli a fost cumpărat cu 50.000 de euro?

419
DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV  Zambon şi Iancu au bătut palma în „Afacerea palmaresul”

Surse credibile suţin că palmaresul şi culorile lui Poli sunt deja în mâna lui Marian Iancu. Acesta vrea, totuşi, să păstreze totul secret, deocamdată. Surse din imediata apropiere a omului de afaceri italian Claudio Zambon au dezvăluit pentru ZIUA de Vest că bossul lui Poli, Marian Iancu, s-ar fi înţeles cu duşmanul de moarte, Claudio Zambon. Zambon, ar fi intermediat „Afacerea Palmaresul”, semnată săptămâna trceută. Italienii au cerut 300.000 de euro pentru plamaresul şi culorile lui Poli Timişoara. Iancu a negociat şi ar fi plătit 50.000 de euro. Culmea, informaţiile vin la scurt timp după ce Iancu a afirmat că problema palmaresului lui Poli este ca şi rezolvată.

Iancu: „Zambon a dat dovadă de inteligenţă, în ultimul timp”

„Iancu le-a cerut să păstreze secretul asupra afacerii. A negociat mult şi s-a plâns că nu are bani. A dat, însă, 50.000 de euro pentru palmares şi culori”, susţine un apropiat al lui Claudio Zambon. Contactat telefonic, Marian Iancu a negat o asemenea afacere. El a declarat, însă, pentru ZIUA de Vest că, în ultima vreme, relaţiile dintre el şi Zambon s-au mai încălzit. Tot Iancu spune că s-a înţeles şi cu avocaţii lui Zambon pentru scurtarea timpului de judecată a procesului privind palmaresul lui Poli. Se pare că Zambon a decis să renunţe pentru totdeauna la palmaersul şi culorile lui Poli, având mai multe probleme în Italia. „Zambon a dat dovadă de inteligenţă, în ultimul timp, nu am de ce să mai vorbesc urât despre el. Am abordat avocaţii lui Zambon pentru o strategie comună pentru scurtarea timpului în care se va pronunţa justiţia în procesul nostru”, ne-a declarat Marian Iancu.

Iancu nu mai vrea riscuri în cazul palmaresului

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, neagă afacerea dintre el şi Zambon. Susţine că justiţia va decide, dar, în acelaşi timp, nu mai vrea să rişte nimic şi nu vrea să înceapă sezonul viitor fără palmares.
„Nu este adevărat, nu am cumpărat nimic, palmaresul şi toate drepturile vor fi dobândite pe cale legală, o hotărâre judecătorească care să decidă acest lucru. Există o strategie juridică a avocaţilor, pe care eu am împărtăşit-o, prin care am încercat şi am reuşit, zic eu, să scurtăm timpul în care va apărea o hotărâre judecătorească. Zambon a dat dovadă de inteligenţă, în ultimul timp, nu am de ce să mai vorbesc urât despre el. Am abordat avocaţii lui Zambon pentru o strategie comună pentru scurtarea timpului în care se va pronunţa justiţia în procesul nostru. Nu vreau să risc să pierd timpul şi, la anul, să rămân tot fără palmares”, ne-a mai spus Marian Iancu.

Comentarii

comentarii