Acasă Eveniment Panică în cartierul Steaua. Un bărbat ameninţă că va sări de pe...

Panică în cartierul Steaua. Un bărbat ameninţă că va sări de pe un bloc cu 4 etaje

DISTRIBUIȚI

Salvatori de la ISU Banat şi ambulanţe intervin miercuri dimineața în cartierul timişorean Steaua. Un bărbat de 49 de ani ameninţă că se va arunca un gol, de pe un bloc de 4 etaje situat pe strada Izlaz.

Din primele informații, bărbatul locuiește singur într-un apartament amplasat la etajul patru. Se pare că acesta ar suferi de afecțiuni psihice, fiind chiar internat în trecut pentru aceasta.

Bărbatul a fost convins să rămână în apartament, și discută la telefon cu polițiștii care încearcă să îl determine să renunțe la un gest extrem.

UPDATE: Deşi poliţiştii încearcă de mai bine de patru ore să-l convingă să coboare, în urmă cu puţin timp, bărbatul s-a rănit cu un cuţit.

Acesta nu are un motiv clar. Le-a spus negociatorilor că este supărat pe viață.

O vecină a relatat că în urmă cu șapte zile bărbatul a făcut un gest asemănător, amenințând că își ia viața. La acel moment a fost convins să coboare de pe bloc și a fost internat la Psihiatrie.

UPDATE: Polițiștii timișoreni au reușit, după aproape cinci ore de discuții, să-l convingă pe bărbatul de 49 de ani să renunțe la planurile extreme. El le-a deschis ușa oamenilor legii, care l-au dus la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu din Timișoara.

Comentarii

comentarii