Acasă Eveniment Panică la Arad! 40 de persoane, evacuate urgent dintr-un tren în flăcări

Panică la Arad! 40 de persoane, evacuate urgent dintr-un tren în flăcări

DISTRIBUIȚI

Momente de panică pe calea ferată. Un număr de 40 de persoane au fost evacuate dintr-un tren care a luat foc în cursa spre Arad, anunță Realitatea PLUS.

Incendiul a avut loc la un tren de călători, la ieșirea din localitatea Felnac către Arad. A fost solicitat ajutorul pompierilor, iar pasagerii din tren au fost evacuați urgent.

În această dimineață, în jurul orei 06:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unei locomotive, la ieșirea din localitatea Felnac către Arad, a anunțat ISU Arad.

Aproximativ 40 de persoane care se aflau în vagon s-au autoevacuat în condiții de siguranță fără a necesita îngrijiri medicale. Călătorii au fost preluați și transportați la destinație de către un alt automotor.

Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijinul forțelor au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Felnac.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentul motor, cu degajări de fum.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, fără a se înregistra victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Comentarii

comentarii