Acasă Eveniment Panicat, un bărbat din Reșița a sunat la 112 spunând că nu...

Panicat, un bărbat din Reșița a sunat la 112 spunând că nu poate vorbi cu soția pe Facebook

457
DISTRIBUIȚI

Panicat că nu poate lua legătura cu consoarta pe Facebook din cauza penei care a afectat aplicațiile Facebook, Instagram și Whatsapp luni seara, un bărbat din Caraș-Severin a apelat numărul de urgență 112.

Stupefiat, operatorul care a răspuns apelului i-a explicat că acesta nu este un motiv întemeiat pentru a apela numărul unic de urgență.

„Sunați la 112 doar când aveți o urgență sau dacă cineva se află într-o situație de urgență!”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, printr-un comunicat în care polițiștii au relatat cazul bărbatului supărat că nu poate să-și sune soția pe Facebook.

Bărbatul a scăpat fără să fie amendat, însă a primit un avertisment.

„Ieri, ora 22.47, un bărbat din Reșița a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza că este nemulțumit de faptul că nu funcționează o aplicație de pe o rețea de socializare și nu poate vorbi cu soția sa. Acesta a fost consiliat de către polițiștii Centrului Operațional și avertizat cu privire la utilizarea serviciului pentru apeluri de urgență 112”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, potrivit resita.ro.

Citeste si Un bărbat din Braşov a fost pregătit pentru operaţie, deşi venise pentru a asista la naşterea fetiţei sale. A făcut duş, a dat sânge şi a fost epilat pe abdomen!

Oamenii legii mai spun în comunicat că primesc adesea apeluri nejustificate la numărul de urgență 112.

„Românii mai sună la numărul unic de urgență să se plângă și de faptul că le-a picat curentul sau chiar de modul în care sunt serviți în restaurante ori de zgomotul produs de aerul condiționat din magazine”, se arată în informarea transmisă de IPJ Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii