Acasă Administraţie Panouri cu scuze, la intrarea în Timişoara. Urmează şi în oraş

Panouri cu scuze, la intrarea în Timişoara. Urmează şi în oraş

311
DISTRIBUIȚI

robu panou

La principalele intrări în Timişoara, şoferii pot zări mai nou panouri de… scuze.

„Timişoara se modernizează în forţă! Peste 100 de şantiere sunt deschise în oraş! Ştim că circulaţia este foarte grea şi ne cerem scuze pentru asta! Contăm pe înţelegerea dv şi vă mulţumim! Nicolae Robu, primarul Timişoarei, profesor universitar”, scrie pe noile panouri. Panourile au fost realizate cu o sponsorizare din partea firmei Rosign. Textul este conceput de primarul Nicolae Robu, iar imaginea din fundal este realizată de viceprimarul Dan Diaconu.

„Am considerat că este civilizat şi este de bun-simţ până la urmă să-i informăm pe cei care vin în Timişoara şi chiar pe timişoreni că în Timişoara se desfăşoară lucrări ample, că în Timişoara sunt peste 100 de şantiere care modernizează oraşul în forţă. Evident că atunci când ai un aşa de mare număr de puncte de lucru apar şi perturbări în trafic. Am ţinut să cer scuze tuturor celor cărora le producem neplăceri prin perturbările respective. Dar garantăm că se lucrează, că lucrările avansează, că avem o mulţime de obiective finalizate şi că Timişoara va arăta în scurtă vreme mult schimbată în bine faţă de cum a fost. Deja avem schimbări semnificative pe care oricine le poate verifica”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Conducerea primăriei pregăteşte încă o măsură asemănătoare. În curând, în zona şantierelor şi pe clădirile aflate în reabilitare vor fi montate mesh-uri cu informaţii despre obiectivele aflate în lucru.

Comentarii

comentarii