Acasă Actualitate Panourile OSB care împrejmuiesc șantierul de la Fântâna cu Pești din centrul...

Panourile OSB care împrejmuiesc șantierul de la Fântâna cu Pești din centrul Timișoarei, înfrumusețate de elevii Liceului de Arte

256
DISTRIBUIȚI

E ultima lună de școală, după un an complicat, cu ore online și cu toate restricțiile impuse de pandemie, de aceea Liceul de Arte Timișoara va încheia anul școlar 2020 -2021 într-o notă optimistă și creativitate într-un mod nonformal, cu prezența fizică a elevilor și profesorilor de la Liceul de Arte în punctul zero al Timișoarei cu o misiune artistică și educativă. 

Începând de luni, 31 mai, echipajele de viitori artiști plastici și arhitecți vor participa la workshopuri artistice de estetizare a panourilor OSB care împrejmuiesc șantierul de la Fântâna cu Pești din Piața Victoriei.

Prof. Borlean Denisa Elena, directoarea liceului, a explicat că Fântâna cu Pești este în renovare iar șantierul este împrejmuit cu panouri OSB, care atât pentru ochiul artistului, cât și al trecătorului nu sunt foarte frumoase. Pentru o experiență vizuală plăcută și pentru a oferi elevilor ocazia de a participa la un proiect interesant cu maximă vizibilitate, Liceul de Arte a avut inițiativa înfrumusețării acestui obiectiv din centrul Timișoarei.

”Vă invităm să cunoașteți elevii și profesorii de la Arte, să-i vedeți creând și muncind, să le admirați talentul și la final să ne bucurăm împreună de o lucrare colorată și plină de prospețime, tinerețe și drag de Timișoara. Le mulțumim sponsorilor, care s-au arătat foarte deschiși și ne ajută cu materialele necesare și alte produse pentru buna desfășurare a proiectului: JDA Construct, Prospero, Perenna”, este mesajul prof. Borlean Denisa Elena.

Proiectul este organizat de Liceul de Arte Plastice Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii