Acasă Eveniment Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad anchetează moartea jurnalistei Anca Mureșan. A...

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad anchetează moartea jurnalistei Anca Mureșan. A fost deschis un dosar pentru „înlesnire sau determinare a sinuciderii”

DISTRIBUIȚI

Moartea Ancăi Mureșan a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Trupul acesteia a fost găsit în apele Mureșului, în dreptul orașului Pecica, la aproximativ două zile de la momentul în care aceasta a fost dată dispărută de bărbatul alături de care ar fi fost înainte de momentul producerii tragediei.

Faptul că aceasta a ajuns să se arunce în apă după ce ar fi consumat substanțe psihoactive nu a fost uitat. Prin tot spațiul online au apărut diferite ipoteze, printre care și unele ce susțineau că aceasta ar putea să nu se fi băgat în apă ca să se răcorească, ci ar fi putut fi împinsă, deci omorâtă de cineva. Pe lângă această ipoteză macabră, tot în mediul online, viața Ancăi din ultima perioadă a fost ca o țintă pentru toată lumea care a încercat să explice gestul femeii. Mulți credeau că aceasta s-ar fi sinucis din cauza depresiei care s-a accentuat în momentul în care tatăl său a decedat. Nu în ultimul rând, dar printre cele mai discutate ipoteze sunt cele care îl au în prim plan pe un presupus interlop din Arad cu care Anca Mureșan ar fi avut o relație. Unii dintre arădeni, apropiați sau nu de Anca, au arătat cu degetul spre bărbat și l-au acuzat într-un fel sau altul.

Desigur, până în acest moment nimeni nu a fost găsit responsabil de moartea Ancăi. Însă, în ciuda faptului că autopsia ar fi arătat că Anca a decedat din cauza apei ajunsă în plămâni și pentru că motivele sinuciderii sunt încă un mister, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad s-a autosesizat și a deschis un dosar pentru „înlesnire sau determinare a sinuciderii”.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii