Acasă Actualitate Părinții și copiii sunt invitați la Ziua porților deschise la Școala nr....

Părinții și copiii sunt invitați la Ziua porților deschise la Școala nr. 2 Timișoara

DISTRIBUIȚI

Şcoala Gimnazială  nr. 2, situată pe str. Mureş nr. 8 din Timişoara, va organiza, în data de 11 aprilie, „Ziua porţilor deschise”, de la ora 16.00, la 17.00.

Scopurile evenimentului sunt promovarea şcolii în comunitate, diversificarea formelor de comunicare şi intercunoaştere dintre instituţia şcolară şi elevii şi părinţii din Timişoara.

De la ora 16.00, copiii însoțiți de educatoare vor participa la diferite ateliere creative.

De asemenea, părinţii sunt invitați să viziteze școală, prilej cu care li se va explica şi modalitatea de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare.

„Îi aşteptăm pe toţi copiii care doresc să devină elevii şcolii noastre sau sunt încă nehotărâţi să ne viziteze, dar şi pe părinţi şi elevi, deopotrivă, pentru a se convinge că aici avem condiţii foarte bune de învăţătură şi pentru a le pune la dispoziţie oferta educaţională”, este mesajul Școlii nr. 2.

Detalii la: https://scoala2timisoara.ro  şi pe site-ul Inspectoratului şcolar www.isj.tm.edu.ro sau pe site-ul Ministerului www.edu.ro.

Școala Gimnazială nr.2 Timișoara a fost înființată în anul 1974, este situată in partea de sud a orașului, în cartierul Calea Șagului, pe str. Mureș nr.8.

Din 1974 a funcționat ca și școală generală cu cls. I-VIII. Din 1990 și până în 1992 au funcționat și clase

IX-a și a X-a, iar din 1992 până în prezent funcționează cu cls. P-VIII.

Pentru o perioadă de 3 ani au funcționat în școală și clase de Waldorf, alternativă educațională.

Începând cu anul școlar 2012-2013 a fost arondată școlii ca structură Grădinița cu program prelungit nr. 29 Timișoara, situată pe str. Mureș nr.6, iar din 2022 și Creșa nr. 1,  de pe str Mureș nr 6.

 

 

Comentarii

comentarii