Acasă Eveniment Părinţii unei fete de 5 ani din Mehedinți, mutați în judeţul Timiş,...

Părinţii unei fete de 5 ani din Mehedinți, mutați în judeţul Timiş, arestaţi după ce şi-au bătut copilul în repetate rânduri

DISTRIBUIȚI

Părinții unei fete de 5 ani din Mehedinți au fost arestați după ce și-au bătut copilul în repetate rânduri. Încă din luna martie poliţiştii au fost sesizaţi de agresiune, însă familia s-a mutat în judeţul Timiş.

O femeie a sunat la numărul de urgenţe 112 încă din luna martie, pentru a anunţa că o fetiţă de 5 ani este bătută de părinţii ei, scrie Realitatea.NET.

„În luna martie, Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că nepoata sa, o minoră în vârstă de 5 ani a fost agresată de părinţi, o femeie de 25 de ani şi un bărbat de 33 de ani, ambii din oraşul Vânju Mare. Din cercetări, a reieşit că în perioada august 2021-martie 2022, persoanele în cauză au locuit într-un apartament din oraşul Vânju Mare împreună cu minora de 5 ani şi alţi trei copii, agresând-o fizic în repetate rânduri pe aceasta, fiindu-i pusă în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală”, precizează IPJ Mehedinţi.

În urmă cu două zile, poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei doi soţi, în judeţul Timiş.

„La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub conducerea procurorului stagiar din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au identificat locaţia celor doi părinţi, care se sustrăgeau urmăririi penale, aceştia deplasându-se în oraşul Recaş, judeţul Timiş, fiind puse în executare două mandate de aducere.

Ulterior, femeia de 25 de ani şi bărbatul de 33 de ani, au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi în vederea audierii, faţă de aceştia luându-se măsura reţinerii pentru 24 de ore”, arată sursa citată.

Ulterior, cei doi au fost prezentaţi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă, faţă de aceştia luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

Comentarii

comentarii