Acasă Cultura Parteneriat pentru incluziune socială

Parteneriat pentru incluziune socială

DISTRIBUIȚI

Luni, 25 mai, la ora 11, în Sala Verde a Consiliului Judeţean Timiş, se va semna, în cadrul unei conferinţe de presă, contractul de colaborare dintre Unitatea protejată “Pentru Voi” şi Muzeul Banatului Timişoara. “Este pentru prima dată când o instituţie de cultură iniţază o asemenea colaborare cu Unitatea protejată „Pentru Voi”, care are în prezent 61 de persoane cu dizabilităţi intelectuale angajate în muncă.
Muzeul Banatului din Timişoara este una din puţinele instituţii publice care se implică social şi sprijină angajarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi.
Sperăm că exemplul va fi urmat şi de alte instituţii publice.” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.
Muzeul Banatului din Timişoara va fi, de luni, cea de-a 38-a instituţie colaboratoare a Unităţii protejate “Pentru Voi”, care va tipări broşuri, pliante şi materiale informative şi de promovare.
“Suntem încântaţi să lucrăm cu Unitatea Protejată Pentru Voi, deoarece este o colaboare avantajoasă pentru ambele părţi, noi vom avea mai multe materiale promoţionale, dânşii vor avea de lucru, iar aceşti bani vor ajunge direct la ei”, a spus Dan Leopold Ciobotaru, directorul Muzeului Banatului Timişoara.

Comentarii

comentarii