Acasă Cultura Party în Elisabetin Timișoara. Orașul paralel

Party în Elisabetin Timișoara. Orașul paralel

DISTRIBUIȚI

Teatrul Maghiar Timișoara susține că weekendul acesta are loc premiera ultimei părți a trilogiei de teatru imersiv creată de regizoarea Ana Mărgineanu și dramaturgul Peca Ștefan.

Anul acesta conceptul vine cu o nouă provocare și anume construirea unui wonderland teatral imersiv, prin reconfigurarea unor spații din Universitatea Politehnică Timișoara, după proiectul scenografului Adrian Damian.

Participanților la spectacol li se oferă posibilitatea de a explora mai multe atracții precum: Jocul Vieții (care se joacă cu un maxim de 6 jucători), Cortul Secretelor (cu teatru de păpuși), Labirintul Oglinzilor, Pădurea Șoaptelor, Fântâna Timpului, Oceanul Continuității și Tărâmul Dorințelor. 

Spectacolul Orașul Paralel: Party în Elisabetin este parte a proiectului Dileme Urbane: Orașul Paralel dezvoltat de Asociația Culturală Diogene și Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, în coproducție cu Teatrul pentru Copii și Tineret “Merlin”, cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara și a Societății de Transport Public Timișoara.
Proiectul face parte din Programul Cultural Național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

 

 

Comentarii

comentarii