Acasă Eveniment Pasagerii unui autocar din Timiș, încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia....

Pasagerii unui autocar din Timiș, încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia. Poliția le-a dat la fiecare câte o mască și o amendă

2118
DISTRIBUIȚI

Zeci de români au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți. Angajații benzinăriei au încercat să-i convingă cu vorba bună pe români, dar n-au avut cu cine discuta.

Zeci de români care au coborât dintr-un autocar într-o benzinărie din Cehia au fost protagoniștii unui episod incredibil, după ce vânzătoarele din stația de carburanți i-au închis în magazin și au chemat poliția.

Suntem români atotștiutori 😔Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care…

Publicată de Cristian Cirstea pe Joi, 2 iulie 2020

Incidentul a fost povestit pe Facebook de un român care a asistat la toată scena: “Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete.

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min.

Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție.”

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii