Acasă Eveniment Pasajul Iulius Town, noul loc preferat al amatorilor de drifturi din Timișoara....

Pasajul Iulius Town, noul loc preferat al amatorilor de drifturi din Timișoara. Numai în noaptea de luni spre marți au fost date cinci amenzi

DISTRIBUIȚI

În noaptea de luni spre marți, în decurs de numai 45 de minute, cinci tineri din Timișoara au fost amendați pentru că își turau motoarele și făceau drifturi în zona Pasajului Iulius Town și pe bd. I.C. Brătianu. De altfel, polițiștii locali nu pot opri mașinile în trafic, dar îi pot identifica ulterior pe șoferii care deranjează liniștea cetățenilor. Dacă până recent cele mai multe astfel de cazuri erau depistate în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”, mai nou amatorii de drifturi s-ar fi orientat spre pasajul de lângă mall.

„Există însă și situații în care cei care comit astfel de contravenții nu pot fi sancționați pe loc, din cauza limitării competențelor materiale ale Poliției Locale privind oprirea în trafic. Cu toate acestea, munca polițiștilor locali nu se oprește aici. În urma constatărilor efectuate, sunt demarate proceduri de identificare în vederea stabilirii identității conducătorilor auto și sancționării ulterioare. Astfel de cazuri au fost constatate ieri noaptea și azi noapte, în jurul orelor 00.00 – 00.45, când cinci autovehicule au fost depistate turând motoarele și făcând drifturi în Pasajul Iulius Town, care a devenit un loc preferat pentru astfel de distracții, și pe Bdul I.C.Brătianu”, transmit reprezentanții instituției.

Poliția Locală Timișoara mai atrage atenția că sancțiunile în astfel de situații, conform HCL 371/2007, sunt între 800 și 2500 de lei și că, și în situațiile în care nu pot fi opriți în trafic de polițiștii locali, cei care comit astfel de contravenții nu vor scăpa de sancțiuni.

Comentarii

comentarii