Acasă Actualitate Paști fericit, domnule primar Robu!

Paști fericit, domnule primar Robu!

1779
DISTRIBUIȚI

Aceasta este urarea pe o care o transmit, în Vinerea Mare, locuitorii cartierului Fratelia, mâhniți profund de mizeria și dezastrul ecologic de pe strada Cercului: ”Sunăm mereu la Poliția Locală. Vai-și-amar de capul lor, niciodată nu vine nimeni. Arareori când întâlnim vreo persoană din administrația publică locală spunem clar: aceste depozite se formează în cursul nopții.”

Am sunat și noi la Poliția Locală, tot în Vinerea Mare, și polițistul de serviciu ne-a cerut să-i facem temele: să-i spunem numărul imobilului în care stă persoana cu care am dialogat. Am refuzat. Le-am cerut să-și facă treaba, le-am cerut să intervină urgent pe strada Cercului, unde oamenii nu au tihnă de un Paști fericit.

Citându-l pe activistul civic Corneliu Vaida, gândim, domnule Robu, chiar nu luați nicio măsură cu ”milițianul Cojan”! Acest fost milițian nu poate oare mobiliza câțiva angajați, la vreme de seară, să ajute acest cartier al Timișoarei!

Timișoara, batjocorită de administrația locală, își duce cu demnitate, de Paști, speranțele sufocate de gunoaiele mizerabililor protejați de Poliția Locală.

Paști fericit, domnule Nicolae Robu, primarul în care am crezut!

Comentarii

comentarii