Acasă Actualitate Paștile, la Fundația Pentru Voi Timișoara

Paștile, la Fundația Pentru Voi Timișoara

DISTRIBUIȚI

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de Paşti, Fundaţia „Pentru Voi” Timișoara pregăteşte un program special pentru beneficiarii săi, adulţi cu dizabilităţi intelectuale, să se bucure de atmosfera binecuvântată specifică  acestor zile.

La fel ca în fiecare an, toți cei 140 de beneficiari ai fundaţiei au primit cate un pachet de Paşti, conţinând cozonac, pasca, ciolan afumat, cascaval, branză și dulciuri.

În perioada 14 – 17 aprilie, centrele de zi “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” şi „Împreună” vor fi închise. Cele 6 locuinţe protejate vor funcţiona normal, cei 26 de beneficiari având program special de sărbători care include participarea la slujba de Înviere pentru cei care doresc. De asemenea, beneficiarii locuinţelor protejate se vor bucura de un meniu tradiţional de Pasti cu miel, ouă roşii, pască şi cozonac.

Fie ca minunea Învierii Domnului să aducă tuturor lumină, împăcare, iubire şi bucurie!Hristos a Inviat! – este mesajul Laila Onu, directoarea generală a Fundaţiei „Pentru Voi”.

Centrele de zi și locuințele protejate sunt subvenționate prin bugetul local al Primăriei Timișoara.Co-finanțat prin subvenție acordată de bugetul local al municipiului Timișoara. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Consiliului Local Timișoara sau Direcției de Asistență Socială, acestea fiind strict responsabilitatea autorului (autorilor).

 

 

Comentarii

comentarii