Acasă Cultura Patrimoniul sub reflectoare – Lumi reînviate

Patrimoniul sub reflectoare – Lumi reînviate

DISTRIBUIȚI

„Patrimoniul sub reflectoare – Lumi reînviate” este un spectacol de muzică și poezie care aduce în prim-plan poveștile copilăriei, ale tinereții studenției și amintiri ale familiei, invitând publicul într-o călătorie deosebită. Trecutul și prezentul se contopesc într-o manieră inedită cu ajutorul tehnologiilor digitale și de realitate augmentată, ce vor crea un spectacol deosebit pentru publicul prezent, reînviind amintiri, imagini și momente din viața familiei Jecza și nu numai.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Fundația Triade și va avea loc duminică, 05 noiembrie 2023, de la ora 19:00, în interiorul Muzeul Jecza (Calea Martirilor 1989 51/45, Timișoara). Participanții se vor bucura bucura de muzica clasică interpretată de către Alexandra Guțu, Marcel Tolcea și amintirile din anii studenției și amintirile de viață cu  Smaranda Vultur  și de poeziile lui  Robert Șerban, ca parte a proiectului Patrimoniul sub reflectoare.

Sub lumina reflectoarelor, ne întoarcem pe drumurile trecutului, în sanctuarul amintirilor, un loc unde momentele pe care le credeam uitate vor prinde iar viața pe acorduri muzicale clasice. Fiecare acord muzical, fiecare vers rostit, fiecare frază citită va reaminti de jocurile de odinioară, de primele iubiri, de serile lungi de studiu și de reuniunile de familie pline de râsete și dragoste.

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate la doar 60 de persoane, astfel că doritorii sunt rugați să își rezerve un loc prin completarea acestui formular:

https://form.123formbuilder.com/6546131/participare-dans-sh-05-11-2023

https://spotlight-timisoara.eu/eveniment/lumi-reinviate/

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Culturii, EEA and Norway Grants.

Comentarii

comentarii