Acasă Actualitate Patroana unui salon de înfrumusețare, numită administrator la divizia energetică a CFR...

Patroana unui salon de înfrumusețare, numită administrator la divizia energetică a CFR SA

DISTRIBUIȚI

O proprietară de salon de înfrumusețare cu studii de master în comunicare și experiență de doi ani în pozițiile de colaborator extern și consultant la Camera Deputaților a fost numită membru provizoriu, cu mandat de 4 luni, al Consiliului de Administrație al companiei de stat Electrificare CFR SA, divizia energetică a gigantului feroviar CFR, cu peste 2.200 de angajați și pierderi de aproape 13 milioane lei la jumătatea anului trecut.

Monica Hunyadi, numită administrator al Electrificare CFR SA printr-o hotărâre AGA de luna trecută, este din 2020, conform termene.ro, asociat și administrator unic al firmei Hunymoo SRL, cu profil de “coafură și alte activități de înfrumusețare”, care operează salonul de profil Aspect Studio din București.

Potrivit CV-ului său, ea a absolvit Colegiul Național I.C. Brătianu din Hațeg în 2009, profilul Matematică-Informatică, după care a studiat științele comunicării la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad (2011-2013), ulterior efectuând și studii de master în comunicare managerială și resurse umane la aceeași instituție (2015-2017). Între martie 2015 și decembrie 2016, noul administrator provizoriu al Electrificare CFR SA a fost, succesiv, colaborator extern și apoi consultant la Camera Deputaților, ocupându-se, potrivit sursei citate, de întocmirea de materiale documentare, sinteze și evaluări, de ținerea evidenței corespondenței și de întocmirea de răspunsuri la petiții.

La aceeași AGA, în CA-ul companiei de stat a fost numit provizoriu și Petre Ungureanu, de 6 ani consilier al directorului general al Electrificare CFR SA, iar anterior lucrător al Serviciului Român de Informații (SRI), în perioada 1998-2017. El a absolvit Grupul Școlar Agricol Corabia în 1993, cu specializarea “mecanic agricol”, după care a obținut un certificat de absolvire a unui curs de pregătire în sisteme XIS 5335S în SUA, la Astrophysics Inc. (2006), diplomă de inginer-diplomat după cursurile Facultății de Management și Inginerie Economică în Agricultură din București (2003-2008) și diplomă de licență de la Facultatea de Fizică a Universității Hyperion (2009).

În a treia poziție de administrator provizoriu al Electrificare CFR SA a fost numit Petru Ceșa, directorul Sucursalei Regionale Cluj a CFR.

Indemnizația brută lunară de membru CA este de circa 6.500 lei. 

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii