Acasă Economic Patronii de firme scapă de drumuri.13 instituții vor avea reprezentanți la Biroul...

Patronii de firme scapă de drumuri.13 instituții vor avea reprezentanți la Biroul Unic pentru avize, de la CCIAT

186
DISTRIBUIȚI

foto35Timișorenii care doresc să înființeze o nouă firmă sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de avize de la reprezentanții unităților deconcentrate nu mai trebuie să facă zeci de drumuri și să stea ore întregi la cozi. După ”lupte seculare” cu autoritățile statului, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a reuși să-i adune pe reprezentanții acestor unități într-un singur ”Birou Unic”. De joi, la Centru Regional Afaceri Timișoara, o dată pe săptămână, în fiecare marți, de la ora 9 la 12, câte un specialist al autorităților ce dau avize și autorizații este disponibil pentru consultanță.
Birou Unic de la Camera de Comerț reunește 13 reprezentanțe județene ale unităților administrative deconcentrate. În cadrul Biroului Unic, vor fi oferite lămuriri oamenilor de afaceri legate de toate documentele și avizele necesare activității.
Pentru început, la acest birou vor fi reprezentate: Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș; Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş; Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara; Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest Timiș; Direcţia Agricolă Județeană Timiș; Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara; Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș; Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiș; Inspectoratul de Poliţie Județean Timiş / Serviciul Investigarea Criminalității Economice; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”al Județului Timiș; Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș; Primăria Municipiului Timișoara / Biroul Autorizare Activități Comerciale și Gestiune Spații Publicitare.
Ideea unui asemenea Birou Unic s-a născut în urma desfășurării unei serii de seminarii organizate de CCIAT, cu reprezentanții instituțiilor descentralizate. Serviciile acordate oamenilor de afaceri vor fi gratuite.

Comentarii

comentarii