Acasă Actualitate Patronul magazinului CICLOP din Timişoara are propriile legi

Patronul magazinului CICLOP din Timişoara are propriile legi

3977
DISTRIBUIȚI

Patronul magazinului de piese auto Ciclop din Timişoara face bani pe domeniul statului. În zona în care îşi are sediul magazinul Ciclop există o parcare ce aparţine Administraţiei Domeniului Public din Timişoara. Teoretic, în această parcare ar trebui să staţioneze doar maşinile care au abonamente sau tichete Telpark. În practică, lucrurile sunt mult schimbate, căci angajaţii service-ului Ciclop au tupeul de a repara maşini pe proprietatea altora. Nesimţirea celor de la Ciclop nu se opreşte aici. Angajaţii acestui magazin, care este, de fapt, şi un service auto, au blocat trei locuri din parcarea celor de la ADP, pentru simplul fapt că le trebuie acces auto. Pentru aceste locuri de parcare blocate permanent nu se plăteşte niciun ban către cei care administrează această parcare.

"Patronii acestui magazin încalcă legea"

Ion Sulea, inspector şef la Administraţia Domeniului Public Timişoara, spune că acestei societăţi i s-a atras atenţia, în repetate rânduri, despre ilegalităţile pe care le comite în fiecare zi. “În urmă cu două săptămâni, ne-am deplasat la magazinul Ciclop şi i-am atras atenţia patronului să nu mai ocupe abuziv parcările pe care le administrăm. Se pare, însă, că acesta nu vrea să respecte nicio lege. Ne vom adresa autorităţilor competente, care pot lua măsuri drastice împotriva acestora”, spune Ion Sulea. Patronul magazinului Ciclop, Sorin Pascu, spune că magazinul lui trebuie să aibă acces la cele două garaje, asta chiar dacă accesul se face prin parcarea ADP-ului.

Magazinul CICLOP a fost construit pe un teren privat

Magazinul de piese auto CICLOP din Timişoara este situat în apropierea Fabricii de Bere din Timişoara. Până aici nimic ieşit din comun, numai că acest magazin este amplasat pe un teren al unei persoane fizice. Procesul dintre proprietarul de drept al terenului, Primăria Timişoara şi reprezentanţii magazinului CICLOP durează de ani de zile. Mai pe scurt, gândiţi-vă cum ar fi să aveţi în proprietate un teren, iar a doua zi să vă treziţi că pe amplasamentul dumneavoastră a fost construită o clădire…

Comentarii

comentarii