Acasă Actualitate Patru decese și 23 de noi cazuri de COVID-19, pe 25 august,...

Patru decese și 23 de noi cazuri de COVID-19, pe 25 august, în Timiș. Un focar a fost stins, dar a apărut unul nou, la Lugoj

2153
DISTRIBUIȚI

Pe 25 august, în ziua în care România înregistrează cele mai multe decese de COVID-19, 58, nici Timișul nu stă prea bine, cu patru. Totuși, cazuri noi raportate în aceeași zi sunt doar 23 la nivelul județului, în aceeași notă cu nivelul național, unde se înregistrează 1.060, un număr, la fel, relativ scăzut.

Reprezentanții Prefecturii Județului Timiș transmit: „Cele 23 de persoane sunt din: Timișoara – 13 , Lugoj – 2, Dumbrăvița – 2, Teremia Mare – 1, Țipari (Coșteiu) – 1, Izvin (Recaș) – 1, Biled – 1, Liebling – 1, Variaș- 1”. Tot aceștia mai arată că scade numărul persoanelor infectate internate în spitale, de la 196 la 190, și al celor de la ATI, de la 16 la 15. În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 2.006 teste și au fost finalizate 16 decese, cu alte șapte încă în desfășurare.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș prezintă și situația focarelor de COVID-19 din județ. Numărul acestora rămâne la șapte, în condițiile în care cel de la centrul de minori a fost stins, dar a apărut unul nou, la Centru de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj, unde sunt 16 cazuri cu legătură între ele. În rest, nu au fost descoperite cazuri noi în cadrul celorlalte active. Situația, pe 25 august, conform DSP Timiș:

„UNITATE ECONOMICĂ –   8 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

INSPECTORATUL DE POLIȚIE TIMIȘ –  19 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 4 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 29 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE PRIVATĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT – 5 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 3 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITATE NEUROPSIHIATRICĂ LUGOJ-16 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere”.

Comentarii

comentarii