Acasă Administraţie Patru firme vor să proiecteze extinderea Complexului sportiv Bega

Patru firme vor să proiecteze extinderea Complexului sportiv Bega

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara anunță marți, 6 septembrie, că s-a încheiat termenul de depunere a ofertelor în cadrul licitației pentru serviciile de proiectare pentru modernizarea și extinderea Complexului sportiv Bega. Dacă de obicei la astfel de licitații ale primăriei se prezenta o singură firmă, acum sunt nu mai puțin de patru: Studio Art Construct, SC HMS PROIECTARE SRL, BLANK ARHITECTURE SRL și 3D PASCAL PROIECT. Aceste oferte intră acum în evaluare.

Vă amintim că firma câștigătoare va trebui să realizeze ET-ul (expertiza tehnică) și DALI-ul (documentația de avizare a lucrărilor de investiții) proiectului de refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală (P+2E) a pe Intrarea Zânelor, nr.2. Valoarea estimată a contractului de proiectare este de 239.075 de lei, fără TV. Durata contractului va fi de 60 de zile.

Primăria ar vrea ca rezultatul final al investiției să fie un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

 „Primăria Timișoara pregătește mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a orașului, bazine, stadioane, baze sportive. Se află în derulare și achiziția pentru servicii de proiectare care vizează refuncționalizarea terenului de sport, reabilitarea și extinderea clădirii existente, inclusiv utilități, respectiv stadionul de rugby de pe strada Pictor Aman nr.11, Ronaț”, amintesc reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii