Acasă Eveniment Patru maşini de lux, confiscate de la începutul anului, la Vama Cenad

Patru maşini de lux, confiscate de la începutul anului, la Vama Cenad

429
DISTRIBUIȚI

Mai avem şi poliţişti de frontieră care îşi fac treaba în vestul ţării…
La Vama Cenad au fost confiscate, de la începutul anului, cinci autoturisme de lux, în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Maşinile, mărci ca BMW, Land Rover sau Mercedes erau fabricate după anul 2005 şi figurau ca furate.

Ultimele două maşini furate au fost depistate chiar în această săptămână. Un poliţist de frontieră care confiscă o maşină furată primeşte o recompensă între 1.000 şi 1.200 de lei, asta în cazul în care există bani pentru aşa ceva.

Şoferii au făcut pe proştii…

Un timişean de 31 de ani a fost oprit miercuri, la Vama Cenad. Bărbatul conducea un autoturism de teren BMW X5, fabricat în 2007 şi evaluat la aproximativ 40.000 de euro. Maşina înmatriculată în Anglia figura ca furată din octombrie 2010. Bănăţeanul le-a spus senin oamenilor legii că a cumpărat maşina din Anglia fără să aibă habar că este furată. Acum el este cercetat penal pentru furt calificat. Joi, la aceeaşi vamă, poliţiştii de frontieră au confiscat o autoutilitară marca Iveco. Maşina ce valorează 30.000 de euro fusese declarată furată cu doar trei zile în urmă din Italia. „Şoferul a declarat că nu ştia că maşina este furată primind de la un cetăţean italian suma de 400 de euro ca să o cunducă până în România. „Autoturismul a fost indisponibilizat pentru cercetări, în cauză fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, spune Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş.

 

Comentarii

comentarii