Acasă Eveniment Patru muncitori au căzut de pe acoperiș, pe șantierul viitorului Centru de...

Patru muncitori au căzut de pe acoperiș, pe șantierul viitorului Centru de legume şi fructe construit de Consiliul Judeţean Timiş. A intervenit elicopterul SMURD

DISTRIBUIȚI

Patru muncitori care lucrau la viitorul Centru de legume şi fructe de la Tomnatic, judeţul Timiş, o investiţie a Consiliului Judeţean, au căzut de pe un planşeu, de la o înălţime de 6 metri. A intervenit elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe. Cei patru munciori sunt răniţi, dar conştienţi şi cooperanţi, scrie news.ro

”În urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13:37, am fost solicitaţi să intervenim în urma căderii de la înălţime a 4 persoane, în comuna Tomnatic. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Staţiei Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. În sprijin au fost trimise 2 ambulanţe SAJ, dintre care, una cu medic, şi elicopterul SMURD Arad”, a transmis ISU Timiş.

La sosirea pompierilor au fost găsiţi 4 muncitori conştienţi şi cooperanţi, cu multiple fracuturi, după ce au căzut de pe un planşeu, de la o înălţime de aproximativ 6 metri.

”O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. Alte 2 victime, au fost transportate de către ambulanţele SAJ spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara şi Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara”, a mai transmis ISU Timiş.

Accidentul a avut loc la viitorul Centru de legume şi fructe din localitatea Tomnatic, aceasta fiind o investiţie a Consiliului Judeţean Timiş.

UPDATE: ”Poliţiştii oraşului Sannicolau Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Tomnatic, 4 bărbaţi în vârstă de 27,35, 44 şi 52  de ani, au căzut de pe un planşeu de la o înălţime de 6 metri, în timp ce efectuau lucrări la instalaţia de răcire a unei hale. Cei 4 bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş. 
 
Sursa citată a precizat că poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”,efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui incident.

Comentarii

comentarii