Acasă Eveniment Patru persoane, reţinute în urma scandalului dintre două clanuri de romi produs...

Patru persoane, reţinute în urma scandalului dintre două clanuri de romi produs pe o stradă din Lugoj

DISTRIBUIȚI

Patru bărbaţi au fost reţinuţi, în urma scandalului produs pe o stradă din Lugoj, unde o persoană a intrat cu maşina în poarta unei case, iar altele au aruncat cu pietre spre un alt autovehicul. 

”În urma audierilor şi  probatoriului administrat în cauză, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş”, anunţă, joi seară, IPJ Timiş. 

Sursa citată a precizat că urmează ca vineri aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Un scandal între două familii a avut loc, joi, pe strada Mărășești din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în cadrul căruia o persoană a intrat cu un Lamborgini în poarta unei locuinţe, iar alte persoane au aruncat cu pietre către un alt autovehicul. Cinci persoane au fost duse la audieri.

Totul a pornit de la un botez care ar fi trebuit să aibă loc joi. Membrii unui clan nu au invitat la petrecere o altă familie, pe motiv că se temeau, spun ei, să nu creeze probleme.

Autoritățile din Timiș sunt în continuare în alertă. Pe strada Mărășești unde s-a întâmplat totul au fost plasate mai multe echipaje de poliție și jandarmi, astfel încât acest conflict să nu escaladeze.

 

 

Comentarii

comentarii